3-steps Business Mentoring - Pia Tingstedt

90 dage til en nærende BusinessBalance,
med personlig og online støtte

Er din business i en nærende balance med dig - den du er inderst i din kerne? Bruger du hele dit potentiale? Og er det meningsfuldt for dig?

Får du vist hvem du er, som dig! Får du sagt det som er dig! Gør du en forskel som dig - også for dig!
Er du den skønneste partner du kan få - for dig selv og din business?
Har du forbindelse med den nærende drivkraft din business kan være, så dit potentiale kan folde sig helt ud?

Hvem er du? Hvem er de rigtige kunder for dig? Hvem skal din business være, så de rigtige kunder - dem du gør en forskel for, får øje på dig?

En indre og nærende balance er nøglen til at du mærker din intuition og kan finde modet til at følge flowet og dit potentiale og vil være vores fokus i vores mentorsessioner, så du får støtten til at skabe forbindelse sit stærkeste udtryk og dit potentiale. 

Vi mødes 3 gange over 3 måneder, hvor vi fokuserer på dit potentiale, balance og partnerskab med din business. Vi sætter mål på de næste skridt, du skal nå. 

Mellem hvert af de 3 step og efter den sidste, har vi skypesessions til afklaring og spørgsmål, så din proces er i gang med bedst muligt flow.

Vil du gerne mere, har du ambitioner - og ved du, at der er noget, der holder dig fast. Så ser vi på, hvordan du kan skabe et flow og partnerskab med din business. Har du begrænsninger som holder dig tilbage så skal det adresseres og forløses.

I PowerBalance sessionen er det særlige fokus at justere og forløse dine begrænsninger og skabe den indre balance og struktur, du har brug for til at gribe mulighederne og gøre dem større.

Efter de 3 måneder har du Din Masterplan med dit business selvbillede, dine kerneværdier og dine strategier sammen med mål og midler.

Du vil være bevidst om dit potentiale og kende de indre samarbejdskoder til stabilitet og flexibilitet for dig og din business, så større vækst og mål er inden for din rækkevidde.

Step 1. Work & Brunch - mindset, indblik og overblik

På vores første Work & Brunch handler det om at få indblik i dit business selvbillede, dine forventninger og det du oplever som forhindringer for at nå dine mål. Dernæst at få overblik over det potentiale du og din business står med, så du får lagt en plan for de næste vigtige skridt.

Det er sammen med det feminine og maskuline - hjertet og hjernen - sjælen og egoet - det indre og ydre, at du finder balance, dit potentiale og styrken til at udtrykke det. 

Integriteten i dit business selvbillede ligger et sted mellem erfaringer, forventninger og vision - og det hele har betydning for din indsats, dine mål, midler og handlinger. 

Du får værktøjerne af mig til at arbejde dybt ind i fundamentet til balancen i din business:

7 Trin til Lederskab og Partnerskab
Business Portræt


Step 2. PowerBalance Session i min klinik

Healing af fx blokeringer og indre modstand.
PowerBalance er en dyb intuitiv samtale og healing af dig til dit potentiale og det indre samarbejde, du har med dig selv

Step 3. Brunch & Strategi - Din Masterplan

Nu er målet at manifestere dit potentiale fra samklang og balance i dig. 

Målet i denne sidste tredjedel af dit mentorforløb er, at du i Din Masterplan samler de indre værdier og de ydre strategier for dig og din business, så det er i balance med dig - den du er inderst i din kerne.


Bonus No. 1 (Værdi 1.497) Power Release Metoden

Power Release er vejen forbi den dør, der ser ud til at være lukket!

Med Power Release behøver du ikke at stå stille. Brug visualiseringer og instruktioner til at hjælpe dig med at genkende mønstre og heale indre blokeringer.

Det betyder, at du undervejs kan gribe 'the moment' og se indad med hjælp fra visualiseringerne i Power Release. Du behøver altså ikke gå i stå eller lade noget stå i vejen, for det du er i gang med.

Du får adgang til hele Power Release Metoden, sammen med 3-steps Mentorsessioner

Bonus No. 2 (værdi 1.497,-) BusinessBalance Partnerskab

Som online støtte får du 8 audios fra BusinessBalance Partnerskab 'Elsk din business' 

De 8 audios er viden og inspiration til din business:

0. Get 'shit' done
1. Lederskab og partnerskab (+ lydfiler til at støtte helbred og følelser)
2. Integritet og værdier
3. Nærvær, flow og tid
4. Indre fokus og intention
5. Branding, kunder og penge
6. Produkter og platform

7. Masterplan

4 fordybelser til refleksion til dig og din business:

1. Business selvværd
2. Afsættet

3. Retning og valg
4. Din historie