Æteriske olier - Pia Tingstedt

Der er mere end
én Essentiel olie,
der kan støtte dig...

doTERRAbetyder 'fra jorden'.
Essentiell olier er en gave fra jorden

Essentielle olier fra doTERRA tilbyder en højnelse af din livsoplevelse

De er en blid naturlige støtte til følelser og helbred, og vil kunne forandre din oplevelse af indre styrke for altid.

Essentielle olier dufter vidunderligt, stimulerer vores sanser på alle planer og taler med vores energi, så vi får et fornyet og smukt samarbejde med vores krop og personlige potentiale.

De essentielle olier fra doTERRA har den grundtone, der kan støtte Det Indre Lederskab både terapeutisk, spirituelt og som et naturligt hjemmeapotek.

Olierne bliver høstet lokalt og med respekt for naturen og planten, så energien er meget ren. Det kan være Frankincense fra Somalia, Sibirisk fyr fra Sibirien, Lavendel fra Ungarn eller Wild Orange fra Italien.

Olierne har terapeutiske og spirituelle egenskaber, der løfter din energi og støtter din indre udviklingVi heler indefra og ud og oppe fra og ned

Følelserne er et sprog der kan forløse fastlåst energi, og hjælpe os med at lande i selvværd og selvkærlighed.

Vi oplever med alle vores sanser, og vi fornemmer stemninger som ord sjældent 'fanger' nok. Olierne er på magisk vis en ordløs terapi, som kan støtte os i at forløse smerte og blokeringer. Ofte det, som vi mangler ord til, men som alligevel er der...

Heling sker når vi er i samklang i følelser, tanker og krop.

I samklang med dig og din energi

Vores celler genkender oliernes vibration og kan forstå det energetiske sprog, de kommer med. Vores krop er intelligent og selvhelende og reagerer på de påvirkninger, vi giver den. 

Læge Charlotte Bech, har sagt dette om de essentielle olier til Jyllands Posten 'Uanset hvilken metode man vælger, trænger de bioaktive komponenter ind i blodbanen og bliver ført rundt til hele kroppen og alle organer, celler og væv. Den seneste forskning viser, at de kan trænge helt ind i cellekernen og komme helt ind i vores DNA og påvirke og ændre den
genetiske ekspression.'

Olierne kan indåndes, smøres på kroppen eller indtages fx. i vand. 
Er du klar til at tage det indre og healende lederskab...så kan du læs videre...


 Du kan få mig som mentor og et støttende fælles doTERRA univers og forum

En invitation til et anderledes og feminent lederskab, som for de fleste også er en indre rejse, der vil forandre måden at tænke healing i alle dele af livet. Det er også en anderledes måde at skabe business på. Det kan du lytte til i Christine Eilvigs video 

I vores fælles forum er der altid adgang til online vidensdeling, til tapping, moduler til selvudvikling og business, lyd- og videomateriale samt workshops, så du trygt kan tage ansvar for dig og dine muligheder til et nyt niveau.

Der er 2 forskellige måder at starte med disse skønne olier:
Uanset hvad du vælger, så hjælper jeg dig på vej


1

Wholesale Customer er når du gerne vil købe lækre produkter og spare 25% på den almindelige shoppingpris i doTERRA. Der er alle de vidunderlige essentielle olier og fantastiske kosttilskud og cremer - alle sammen med essentielle olier som en del af indholdet.

Der er mange skønne og velduftende (ikke parfumerede) cremer, tandpasta, rengøring og shampoo så det er let at shoppe rene produkter til hjemmet.

Og fordi de indeholder essentielle olier, får man samtidig gavn af oliens terapeutisk virkning. Fx får man, udover en virkelig god tandpasta, også en genial støtte til immunforsvaret og sunde energetiske grænser.

Jeg er selv faldet fuldstændig for de skønne cremer og serummer som strammer, frisker, støtter og healer huden samtidig med at vi støttes af den skønne ordløse terapi fra de mange essentielle olier

Ofte er der besparelser på mere end 25% og masser af andre fordele. Vælger du Wholesale Customer, er du altid tæt på et svar på dine spørgsmål, og jeg hjælper dig gerne med at finde de mest støttende essentielle olier til din personlige proces. 

Vil du måske mere end blot at købe til eget forbrug, kan du springe videre og læse om Wellness Advocate delen.


2

Wellness Advocate. Vil du gerne kunne signe andre op? Er du tiltalt af muligheden om at skabe dig en nærende forretning i et kærligt og støttende fællesskab, så er Wellness Advocate måske lige det, du søger.

Kan du ikke lade være med at dele din begejstring med andre, vil du som bygger have støtte i en skønt fællesskab. Vi støtter hinanden, og hjælper hinanden til succes. Er du klar, er her en mulighed for at skabe noget nærende og kærligt hvor alt det 'tunge' allerede gjort og på plads. Du får dit eget backoffice med alt hvad du har brug for, og så får du med det samme din egen hjemmeside med shop og signup mulighed.  

Jeg er din mentor og støtte. Samtidig bliver du en del af et netværk i Danmark med adgang til kærlig backup i stort og småt. Et team der også er en del af Elena Browers netværk på Manhatten med adgang til blandt andet Essential Practice og meget materiale om de enkelte olier. Du handler hver måned med 25% rabat og modtager månedens gratis olie og mange andre fordele. 

Det er en rigtig god ide at starte med et kit. 

Længere nede kan du downloade min Guide til de 4 skønne kit, som de fleste vælger at starte med. 

Jeg elsker dem alle sammen, men lad mig blot nævne et par af de olier jeg ikke kunne undvære...

Frankincense er grundpillen i min hverdag. Den minder mig om at mærke mig selv og min sandhed i en følelse af kærlig forbindelse til min kerne. Den minder mig om, at vi alle ser verden med hver vores sandhed, og viser mig hvor smukt denne mangfoldighed er.

Lavendel er min sleeping partner. Med sin velduft bringer den ro til min søvn hver nat, og giver mig en grundlæggende ro til at møde dagen.

Lemon er altid en fast del i morgenens opkvikkende sundhed og fokus, som også starter med at doTERRAs vidunderlige kost- og Omega tilskud sammen med grønttilskud og kokosolie.De fleste starter med et kit.
I Guiden får du et hurtigt overblik

Vil du gerne høre mere om doTERRA?

Du binder dig ikke til noget, men har lyst til at undersøge om de forskellige muligheder er noget for dig...? Så send mig en mail på mail@lifefullness.dk, eller en sms på 41637207, og fortæl mig om hvad dine tanker er om de muligheder doTERRA tilbyder.

Hvilken af de forskellige muligheder er du interesseret i at høre mere om?

Vil du gerne have produkter til dig selv?
Vil du gerne have dine produkter betalt?
Er du interesseret i en supplerende indkomst?
Er du tændt på det helt store forretningseventyr, og klar til at investere din tid og energi i det?

Hvilke fysiske udfordringer oplever du? Er der noget, du gerne vil transformere i relation til dit helbred og eller velbefindende?
Lad mig hjælpe dig i gang med doTERRA

Mail@lifefullness.dk eller  SMS til 41637207