Æteriske olier - Pia Tingstedt

Der er mere end
én Essentiel olie,
der kan støtte dig...

doTERRAbetyder 'fra jorden'.
Æteriske olier er en gave fra jorden

Essentielle olier fra doTERRA tilbyder en højnelse af din livsoplevelse

De er en blid naturlige støtte til følelser og helbred, og vil kunne forandre din oplevelse af indre styrke for altid.

Essentielle olier dufter vidunderligt, stimulerer vores sanser på alle planer og taler med vores energi, så vi får et fornyet og smukt samarbejde med vores krop og personlige potentiale.

De essentielle olier fra doTERRA har den grundtone, der kan støtte Det Indre Lederskab både terapeutisk, spirituelt og som et naturligt hjemmeapotek.

Olierne bliver høstet lokalt og med respekt for naturen og planten, så energien er meget ren. Det kan være Frankincense fra Somalia, Sibirisk fyr fra Sibirien, Lavendel fra Ungarn eller Wild Orange fra Italien.

Olierne har terapeutiske og spirituelle egenskaber til at løfte energiens frekvens og støtte de indre processer.Kroppen heler indefra og ud og oppe fra og ned

Følelserne er et sprog, vi kan lytte til - og når vi favner os selv med alle vores følelser, kan vi lande i selvværd og selvkærlighed.

Vi oplever med alle vores sanser, og vi fornemmer stemninger som ord sjældent 'fanger' godt nok til at dække hele følelsen. Olierne er på magisk vis den ordløse terapi, som støtter os i at forløse en smerte eller blokering, som vi mangler ord til, men som alligevel er der...

Heling opstår i et balancet energiflow, hvor vi har samklang i følelser, tanker og krop.

I samklang med dig og din energi

Vores energi genkender oliernes vibration og er med det samme i stand
til at tage i mod den energi og det energetiske sprog, de kommer med

til vores følelser og krop.

Fysisk: Vores krop er intelligent og selvhelende og reagerer på de
påvirkninger, vi giver den.

Læge Charlotte Bech, har sagt dette om de essentielle olier til Jyllands Posten:
 'Uanset hvilken metode man vælger, trænger de bioaktive komponenter
ind i blodbanen og bliver ført rundt til hele kroppen og alle organer, 
celler og væv. Den seneste forskning viser, at de kan trænge helt ind i
cellekernen og komme helt ind i vores DNA og påvirke og ændre den
genetiske ekspression.'

Følelserne: Følelserne er mest af alt et energisprog, som vi mærker. 
Følelserne fortæller os noget om, hvor vi og kroppen har brug for vores
omsorg. Når vi favner det, vi mærker i os med kærlighed, reagerer 
følelserne ved at blive forløst. De bliver en del af det energimæssige
flow i stedet for en blokering eller smerte.

Olierne kan indåndes, smøres på kroppen eller indtages fx. i vand. 
Vil du have mig som mentor, og er du klar til at tage på en rejse i et indre og healende lederskab...så kan du læs videre...


 

Der er 2 forskellige måder at starte med disse skønne olier:
Uanset hvad du vælger, så hjælper jeg dig på vej


1

Wholesale Customer er når du gerne vil købe lækre produkter og spare 25% på den almindelige shoppingpris i doTERRA. Der er de mange vidunderlige æteriske olier og fantastiske kosttilskud og cremer - alle sammen med essentielle olier som en del af indholdet.

Det er altid skønne rene og velduftende (ikke parfumerede) varer, du finder i doTERRA. Fx. tandpasta, rengøring, shampoo og cremer som vi alle bruger i dagligdagen. Og de har altid enten en terapeutisk eller forebyggende egenskab ud over den egentlige. Fx. vil tandpastaen, ud over rengøring, virke styrkende på immunforsvaret. Rengøringsmidlerne er naturligt antibakterielle og cremerne følelsesmæssigt støttende og stimulerende.

Ofte er der besparelser på mere end 25% og masser af andre fordele. Vælger du Wholesale Customer, er du altid tæt på et svar på dine spørgsmål, og jeg hjælper dig gerne med at finde de mest støttende essentielle olier til din personlige proces. Vil du måske mere end blot at købe til eget forbrug, kan du springe videre og læse om Wellness Advocate delen.


2

Wellness Advocate. Vil du gerne kunne signe andre op? Er du tiltalt af muligheden om at skabe dig en nærende forretning i et kærligt og støttende fællesskab, så er Wellness Advocate måske lige det, du søger.

Elsker du at dele din begejstring med andre, vil du som bygger have støtte i en skønt fællesskab. Vi støtter hinanden, og hjælper hinanden til succes. Er du klar, er her en mulighed for at skabe noget nærende og kærligt hvor alt det 'tunge' allerede gjort og på plads. Du får dit eget backoffice med alt hvad du har brug for, og så får du med det samme din egen hjemmeside med shop og signup mulighed.  

Jeg er din mentor og støtte. Samtidig bliver du en del af et netværk i Danmark med adgang til kærlig backup i stort og småt. Et team der også er en del af Elena Browers netværk på Manhatten med adgang til blandt andet Essential Practice og meget materiale om de enkelte olier. Du handler hver måned med 25% rabat og modtager månedens gratis olie og mange andre fordele. Der er altid kærlig støtte i vores fælles doTERRA univers og forum

Dette er en invitation til et anderledes og feminent lederskab, som for de fleste også er en indre rejse, der kommer til at rykke på måden at tænke penge og lederskab af business på. Måden vi tjener penge på, kan du lytte til her i Christine Eilvigs video 

I vores fælles forum er der altid kærlig vidensdeling og en gratis app samt adgang til tapping, lydfiler, relevant materiale og online workshops, så du trygt kan tage ansvar for dig og dine muligheder og tage det til et nyt niveau.

Det er en rigtig god ide at starte med et kit. 

Længere nede kan du downloade min Guide til de 4 skønne kit, som de fleste vælger at starte med. 

Jeg elsker dem alle sammen, men lad mig blot nævne et par af de olier jeg ikke kunne undvære...

Frankincense er grundpillen i min hverdag. Den minder mig om at mærke mig selv og min sandhed i en følelse af kærlig forbindelse til min kerne. Den minder mig om, at vi alle ser verden med hver vores sandhed, og viser mig hvor smukt denne mangfoldighed er.

Lavendel er min sleeping partner. Med sin velduft bringer den ro til min søvn hver nat, og giver mig en grundlæggende ro til at møde dagen.

Lemon er altid en fast del i morgenens opkvikkende sundhed og fokus, som også starter med at doTERRAs vidunderlige kost- og Omega tilskud sammen med grønttilskud og kokosolie.Her finder du din Guide til
4 skønne olie kit 

Vil du til næste niveau i dit indre healende samarbejde?

Vil du have min støtte og vejledning? Du har støtten uanset om du vælger Wholesale Customer eller Wellness Advocate...

Du har altid adgang til online vidensdeling og en gratis app samt adgang til tapning, lydfiler, relevant materiale og online workshops, så du trygt kan tage ansvar for dig og dine muligheder og tage det til et nyt niveau.Lad mig hjælpe dig i gang med doTERRA

Har du brug for yderligere hjælp, er du hjertelig velkommen til at sende en SMS til 41637207