Elsk din Business – og Det Indre Lederskab - Pia Tingstedt

BusinessBalance Partnerskab
8-ugers intuitivt online forløb + Speaks + Books

...lad mig præsentere dig for
Business i Balance - Elsk din business


I de 8 uger skal vi arbejde sammen i de 6 moduler + 1 +

7 Trin til Lederskab og Partnerskab
Dit Business Portræt
Markedsføringsekspert
Din personlige business Masterplan


...du bliver guided til dit inderste business partnerskab gennem modulerne og vores fælles fredagscafeer

Hvilken business har du? Og hvordan er den med til at nære dig, din drivkraft, dit potentiale og dit liv? 

Måske tænker du, det er mest relevant at tale om og tænke over, hvordan du skal fortælle andre, at du kan hjælpe dem... 

Men det er det ikke! 

...eller, det er det naturligvis også - men letheden og en følelse af mening opstår, når energien er i flow. Når du er i flow, er det nærende for dig, din drivkraft og dit potentiale!

Så derfor -  hvis du gerne vil hjælpe og give til dine kunder og klienter uden at slide dig selv op, så skal du huske, at der er en dybere meningsfuldhed, som må og skal udspringe af dig... 

Mit navn er Pia Tingstedt, det er mig du møder i Business i Balance - Elsk din Business

l Business i Balance - Elsk din Business møder du min erfaring og spirituelle grundtone som soloselvstændig behandler i egen klinik, online business, klub og magasin. Inden jeg blev selvstændig, var jeg i mange år projektleder i den financielle sektor. 

Jeg er forfatter, og jeg formidler LifeFullness®Balance og det indre lederskab online i min medlemsklub og i sessioner m.m.. 

Jeg lever mit liv med en hverdag, der har en spirituel grundtone.

Min rejse ind til mig og at blive bedste ven med min business har været en rejse fyldt med kontraster og udfordringer...! En dans mellem mine drømme og behovet for tryghed og sikkerhed, der på alle måder er mere interessant, når den spirituelle grundtone er tilstede...

I de sidste par år har jeg haft den store glæde at sove uden vækkeur og alligevel vågne udhvilet mellem kl. 06 og 07. 

Meget ofte er jeg i fuld gang fra morgenstunden, som er den tid, jeg arbejder bedst med ideer og nye ting.

Jeg er næret i mit indre, af den mening min business giver. 

Men ikke bare det - jeg har i dag mulighed for at bruge mange af mine talenter og lytte til min intuition. Jeg kan udfolde mig, og jeg har skabt et grundlag for også at vokse sammen med min business. Jeg har en struktur, der giver plads til lange stræk og samtidig hurtig manøvrering.

Jeg har skabt et stabilt fundament, der samtidig er flexibelt, med en frihed der nærer og understøtter min natur, rytme, kreativitet og fokus.

Som soloselvstændig skal du finde dine egne ben - det er her selvværdet er.

Der er så mange discipliner og evner, vi skal kunne, og det vi allerhelst vil, er, at fylde vores dag og business med det vi elsker at lave. Men en business har mange elementer i sig, der let bringer os på vildveje, så vi kommer til at bruge tiden på det forkerte, eller kommer i en retning der ikke er optimal.

Tænker du, at det vil være god energi for dig at have støtte i at holde retningen og udvikle dig og din business' samlede styrke - indefra...?

I Business i Balance - Elsk din business er det præcis det fokus du får hjælp til, og også til at komme igennem de indre blokeringer med Power Relase Metoden

I 6 + 1 moduler + 7 Trin til Lederskab og Partnerskab + Business Portræt + Markedsføring + Masterplan skaber du dit partnerskab med din business

Skal din business være en manifestation af dig? Og det du drømmer om? 

Vi folder ud, hvad du vil manifestere - og hvordan du implementerer og integrerer det.

Du får redskaber og støtte til at arbejde fokuseret, træffe valg, fjerne blokeringer og sætte en retning

Du får med det samme adgang til Modul 0 + videoer og meditationer fra Bootcampen


Modul 0. Get Sh** Done - Det indre og ydre lederskab

3 audios til de første vigtige skridt til Get Sh** Done og Indre disciplin


Den 16. august starter vi, og du får adgang til modul 1. Så ind til da, kan du arbejde videre med opgaverne og vores Bootcamp og gå videre med 'Get Sh** done'. 

I Modul 1 får du den workplan, vi følger i de 6 moduler. I Modul 2 suppleres med en workbook til dit business portræt og i Modul 7 går vi i gang med Masterplanen, som vi skal arbejde med i de sidste 2 uger. 

I vores Facebook gruppe har vi hver uge en opgave (som følger workbooks)og her er støtten og fællesskabet til at holde fokus på din business og din egen proces.

Modul 1. Lederskab og partnerskab

Audio + workbook '7 Trin til Lederskab og Partnerskab'

Modul 2. Integritet og værdier.

Audio + Få styr på dit Business Portræt med workbook'en

Modul 3. Nærvær, flow og tid

Auido. Skab en støttende struktur og rytme gennem dit lederskab

Modul 4. Indre fokus og intention

Audio. Disciplin og målsætninger til at nå resultaterne


Uge 5 og 6 skal det indre manifesteres i det ydre

Her kommer vi til at fokusere på produktplan, prisstrategi og din platform

Modul 5. Branding, kunder og penge

Audio + interviews. Find ind til kernen i den måde du vil kommunikere på.

Modul 6. Produkter og platform

Audio. På hvilken måde kan du møde dine kunder, så det passer med din struktur 


EKSTRA - Markedsføring

Du stiller spørgsmål, og vi tager en Q and A Live om dine spørgsmål til din markedsføring med en ekspert i markedsføring


De sidste 2 uger bliver din Masterplan klar

Modul 7. Masterplan og manifestation

Masterplanen er sammenhæng og partnerskab, som du ønsker det i form af intention, værdier og selvbillede. Og så er det helt konkrete strategier og aktiviteter i business - og de handlinger du vil fokusere på, så retning og resultater er i samklang og balance med dig (det kommende år, eller den tidshorisont du vælger)


'Feeling good fredagscafé' 

Vi ses i Facebook gruppen om de gode vibes i vores business i fredagscafeen..!


Bonus No. 1:

I hele perioden har du fuld adgang til medlemsklubben 'Det Indre Lederskab' - lev med en grundtone af spiritualitet

I medlemsklubben kan du dykke ind i emner som: 

Modstand
Sig nej med god samvittighed
Visionboard
Underbevidstheden
Hvorfor skal du have en drøm
Den selvforklarende logik - kom bag om
Krisestyring og livsstyring
Drivkraft
Mål og målsætninger
Forandring og kaos
Lederskab og administrator
Sjælshjulet
...... og meget meget mere


Bonus No. 2

Du får hele Businessbalance Challenge og tilhørende meditationer, opgaver, videoer (redigerede) og Q and A's.

4 fredagsfordybelser til refleksion:

Business selvværd
Dit afsæt
Retning og valg
Din historie som en del af partnerskabet

Challenge - Facebook live video

Tid
Kunder
Produkter
Priser

Ekstra ekstra


Video med meningsfulde målsætninger.
Video med Pleaserrollen og De 7 Kærlige Skridt
Video med Energiens sammenhænge
Video med Det Indre Regnskab og modstand


BONUS No. 3

Udvalgte interviews fra LifeFullness®Magasin om business fra succesfulde selvstændige.

Lyt til samtaler om:

Sociale medier
Online produkter
Blogging og branding

Tiltræk kunder


Er du klar til at eje dit potentiale? Og tage lederskabet for dig med de justeringer der skal til, så du kan skabe et meningsfuldt partnerskab med din business

I Business i Balance - Elsk din business, handler det om løsninger og redskaber, til at komme hel og beriget igennem de mange modsætninger og kontraster der opstår, når vi følger vores egen indre kurs - og især når du som soloselvstændig vil skabe en business i harmoni og mening med dig.

For lige præcis her er det svært altid at kunne se klart og fokuseret...

...og lige præcis her - er det allermest ensomt, fordi kun ganske få andre ved hvad det betyder, og hvad du må gå igennem...

- og derfor er fællesskabet i vores Facebook gruppe en vigtig støtte - for her er alle i gang med samme proces, selv om alle har forskellige udfordringer og indhold i deres business.

Ville det gøre en forskel i din hverdag og energi at blive inspireret til at:

 1. sige Nej og Ja med god samvittighed
 2. at vide hvordan du kommer igennem blokeringer
 3. sætte mål fra dine værdier og have et indre og ydre billede af dig og din business, som du er stolt af
 4. kende dine intentioner, drømme og visioner og lade dem lede dig på vej
 5. forme din business efter din intuition
 6. bruge den indre modstand til at vokse og blomstre i stedet for at blive tynget
 7. skabe et samarbejde med din business der er kærligt og balanceret

Business i Balance - Elsk din business:

 • Du får med det samme adgang til Modul 0 - 'Get Sh** Done' - Indre og ydre lederskab + BONUS 1. Hele BusinessBalance Challenge
 • 16. august starter vi de 8 ugers Elsk din business med 7 moduler + 7 trin til lederskab og partnerskab + Business Portræt + Masterplan + markedsføring + Facebook gruppe
 • BONUS 2: Fri adgang til min medlemsklub Det Indre Lederskab's medlemsområde i de 8 uger Business i Balance forløbet varer (Du får også Månedens tema, så længe du har adgang).
 • BONUS 3: Udvalgte interviews om business fra LifeFullness®Magasin

Vil du gerne selv tage roret?

"

Suzi Olsen -  Tao Tantra massør og Clairvoyant

At være i stand til at sætte mennesker fri i dem selv, er jo langt det største man kan opnå. Det er det Pia er i stand til. 
At være autentisk, det er nok noget af det vigtigste her i verden. For mange år siden, der havde jeg det så skidt at jeg næsten ikke var i stand til at leve mere. Jeg led af alverdens ting og sager, og havde rendt læger på døren, der blot fyldte mig med antidepressiv og mente jeg skulle gå hjem og tage mig sammen.

Jeg fandt Pia

Og for første gang i mit liv, oplevede jeg at blive set. At blive set, som præcist det menneske jeg var. Der blev jeg selv, samtidig i stand til at se mig selv, præcis som det menneske jeg var. I samarbejdet med Pia, gennemgik jeg igennem hendes øjne, hvem jeg selv var. Der blev ikke sat nogen etiketter på mig. Jeg blev ikke bokset ind i en ramme, som skulle udgøre en udgave af mig. Jeg blev nysgerrigt undersøgt på alle fronter, som åbnede et helt andet syn på mig selv. Jeg fandt kort sagt ud af hvem jeg selv var. Og samtidig slap jeg også alt, hvad der hed antidepressivt medicin, fordi jeg fandt ind til kernen af mig selv.

Det Pia kan er unikt

Der findes ikke mange mennesker i verden, der har denne evne, til at gå med energien, uden fordomme og trang til bokse, i et behandlingsforløb.

Man kan ikke sætte en metode på det Pia kan. I min verden kan dette, at sætte folk i forskellige bokse, begrænse et menneske så meget, at det selvfølgelig giver lidt ro her og nu. Men at være i stand til at sætte mennesker fri i dem selv, er jo langt det største man kan opnå. Det er det Pia er i stand til.


"

Jeg går stadig og funderer over, hvordan jeg på bedste vis kommunikere ud, hvor fantastisk og givende det har været for mig. I dag er det præcis en uge siden at jeg deltog på Pia´s workshop i Kbh. Jeg går stadig og funderer over, hvordan jeg på bedste vis kommunikere ud, hvor fantastisk og givende det har været for mig. Konklusionen er at det kan jeg ikke. Det kræver ganske enkelt og simpelt at du gør dig selv denne tjeneste og deltager på Pia´s næste workshop. Jeg vil garantere dig at du li´som jeg selv, vil få en masse redskaber og værktøjer med hjem til at arbejde videre med. Kære Pia, tusinde tak for denne gave.


Birgit Vanggaard Borg - Cykler verden rundt med sin mand Søren