Essentielle olier - Pia Tingstedt

Essentielle olier til at støtte velvære og balance i hverdagen - og berige forbindelsen til dine sanser og følelser

Krop og følelser i balance
Essentielle olier er en invitation til en hverdag med en kontakt til din krop, dine følelser og energi på en naturlig og meget kraftfuld måde.

Det er naturens gaver på små flasker som løfter energien på mange områder i hverdagen og som er det naturlige supplement i familiens husapotek.

Vores krop forstår og tager med det samme i mod den energi som de essentielle tilbyder.

Udvalget af doTERRA's essentielle olier er enkeltolier der er kendte gennem mange hundrede år for deres særlige evner og støtte til vores helbred og indre balance og livskvalitet.

De findes også som blends der er sammensat af olier der komplementerer hinanden og hjælper med kontakten til følelser i os, som fx. motiverer, beroliger, balancerer, afslapper, løfter humøret, styrker immunforsvaret, detoxer, fokus og meget mere.

Essentielle olier fra doTERRA er en blevet integreret som en væsentlig brik i LifeFullness og Det Indre Lederskab, fordi det er en helt fantastisk støtte til en hverdag som bringer kontakten med de gode energier frem i os.

Her kan du finde alle olierne essentielle olier her

En workshop om 10 af de essentielle olier:

Video om LifeFullness® og den fine energi i network marketing, når vi gør det fra hjertet og med et ønske om balance i os selv og vores business.

doTERRA's essentielle olier kan du finde her

play

Nedenfor finder nogle af de skønne pakker med essentielle olier her