Power forløb for kvinder - Pia Tingstedt

Jeg kan hjælpe dig på en personlig rejse 
til nærende balance og inspireret handling

I klubben handler det om, at støtte dig til at mærke din retning, så du kan træffe de nærende valg, som fører til inspireret handling. 

Det er vejen til at eje din rejse.

Hvad længes du efter?
Har du brug for en anden retning?
Vil du gerne træffe andre valg?

Så har du brug for at justere forventningerne til dig selv - og til, hvordan livet kan være. 

Dine længsler er en invitation til en indre rejse, som vil oplyse en anden vej for dig. Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til dit potentiale og til at lytte til dine følelser, og det de fortæller dig.

I klubområdet og med mine månedlige speaks får du redskaber til at tage afsæt til en meningfuld og nærende retning og til at navigere, efter din indre stemme.

Jeg viser dig, hvordan du kan støtte dig selv og navigere fra tillid. Jeg guider dig til at mærke hvordan du kan skabe sunde energetiske grænser, være grounded og centreret på vejen til at løfte din energi og forløse følelser og tungere vibes.


Det er i dit indre ....

...de helt store forandringer sker..! 
Forandringer inspireret fra dig.

...jeg kan hjælpe dig med at skabe et nærende liv fra indre mening

En medlemsklub med medlemsområde og månedlige speaks og redskaber til din indre rejse.


Månedens temaer inviterer dig til indre vækst og tilbyder guidens til, hvordan du med de essentielle olier kan støtte din proces.De kærlige leveregler som hele klubben står på er 'Man må gerne':

være det vendepunkt man har brug for

sige ja til sig selv

være ambitiøs med sit potentiale

lade livet træde i karakter

tage sig selv alvorligt

Passe på sig

Bruge sit indre laboratorium


Med disse 7 Kærlige Skridt inviteres du til at skabe et nærende samarbejde mellem din hjerne og hjerte.

Mit navn er Pia Tingstedt, det er mig du møder i klubben

Jeg er forfatter og formidler af LifeFullness®  og lever fra min indre spirituelle grundtone.

Det begyndte altsammen, da jeg opdagede, at jeg ikke kendte mig...! 

Jeg inviterede mig selv på en livsrejse der stadig nærer mig hver eneste dag... 

Jeg vågner udhvilet, og uden vækeur, mellem kl. 06 og 07. 

Jeg elsker mine dage og arbejder ofte intenst fra morgenstunden, som er den tid jeg arbejder bedst med ideer og nye ting. 

Min hverdag støtter min natur, passion og kreativitet - men det er ikke kommet fra en opskrift.

Det er vokset fra det levede liv og kontakten til mit indre...!

"

Det er fanme befriende anderledes!!!! Din tilgang til livet - og døden - italesætter du, og du reflekterer spirituelt. Det finder jeg meget fascinerende. Du integrerer din "viden" med alle de andre talenter, du besidder. Du ønsker at få mig til at vokse som menneske, at hjælpe mig af med mine smerter: Du adskiller dig fra andre og du siger" vær nysgerrig, pas på dig selv, lær at være Anne". Og du er vedholdende i at lære mig, hvor jeg skal lede. Der er mere soul end business hos dig. Det er fanme befriende anderledes!!!!


Anne Henningsen

Medlemsområdet er fyldt med inspiration og redskaber til at løfte din energi og indre lederskab

Find temaer og redskaber om: 

 • Sunde energetiske grænser
 • Grounding og opløftende essentielle olier
 • Tillid og indre tryghed
 • En Kærlig Kontrakt
 • Manifestation
 • Løft energien
 • Forløs modstand
 • Sig nej med god samvittighed
 • Samarbejdet med underbevidstheden
 • Intention og længsler
 • Power Release
 • Mindre pres i hverdagen med struktur
 • Sjælshjulet
  ...... og meget meget mere

"

Pia er nærværende og guider mig til steder i mig selv, som jeg virkelig har elsket at møde.
Det har været en fantastisk rejse - so far...! Jeg er kommet meget dybere i kontakt med noget i mig.
Materialet er fantastisk og støttende, og har hjulpet mig til at gå efter mine mål


Hanne Hemmingsen Pedersen

Du vælger selv hvilket tempo det skal ske i. Du har adgang 24 - 7 fra computer, tablet og telefon

 • Lær hvorfor og hvordan du siger kærligt Nej og Ja med god samvittighed
 • Lær at skabe en sund grounding og indre balance
 • Forstå hvordan du vælger efter dine værdier
 • Skab et sandt og nærende billede af dig 
 • Skab forbindelse til dine følelser og intention og lad dem vise vejen
 • Find trygheden i din intuition
 • Voks til nye og smukke versioner af dig

"

Anja Sara Jasmin Tegen 

Hun kan bare noget, som jeg ikke har oplevet før! ♥ Jeg kan mærke at jeg lige skal slå et slag for hende her den total, super dygtige kvinde inden jeg tilter i seng i aften: www.piatingstedt.dk ♥ Hun kan bare noget, som jeg ikke har oplevet før!For 2 år siden stod jeg i mit livs krise......  og alt i mig selv strittede bare i hver sin retning! 

Samtalerne med Pia Tingstedt var GULD!!

Og jeg var SÅ taknemmelig for at hun havde en holdning til at hvis den store søn skulle hjælpes, skulle jeg også, for ellers ville det bare fortsætte i ring......

Hvor har jeg tudet og synes det så meget sort og uoverskueligt ud det hele..... op til flere gange.... ♥

 - og stille og roligt begyndte jeg at kunne mærke mig selv!! Og hvor fantastisk er det lige at kunne??? ♥ ♥ ♥ Jeg kan mærke min energi suse i mig, jeg kan være sammen med mine følelser - ALLESAMMEN og bare mærke..... MIG ♥ ♥ Anja ♥


Få med det samme adgang til et medlemsområde med

Meditationer
Visualiseringer
Lydfiler og videoer

Guides og redskaber til at højne din energi

I medlemsskabet får du:

 • Adgang til hele medlemsområdet
 • Et nyt tema med guidens hver måned
 • En workshop om året
 • 10% på Personlige Powersessions (læs om Powersessions HER)

Selvkærlighed

"

Suzi Olsen -  Tao Tantra massør og Clairvoyant

At være i stand til at sætte mennesker fri i dem selv, er jo langt det største man kan opnå. Det er det Pia er i stand til. 
At være autentisk, det er nok noget af det vigtigste her i verden. For mange år siden, der havde jeg det så skidt at jeg næsten ikke var i stand til at leve mere. Jeg led af alverdens ting og sager, og havde rendt læger på døren, der blot fyldte mig med antidepressiv og mente jeg skulle gå hjem og tage mig sammen.

Jeg fandt Pia

Og for første gang i mit liv, oplevede jeg at blive set. At blive set, som præcist det menneske jeg var. Der blev jeg selv, samtidig i stand til at se mig selv, præcis som det menneske jeg var. I samarbejdet med Pia, gennemgik jeg igennem hendes øjne, hvem jeg selv var. Der blev ikke sat nogen etiketter på mig. Jeg blev ikke bokset ind i en ramme, som skulle udgøre en udgave af mig. Jeg blev nysgerrigt undersøgt på alle fronter, som åbnede et helt andet syn på mig selv. Jeg fandt kort sagt ud af hvem jeg selv var. Og samtidig slap jeg også alt, hvad der hed antidepressivt medicin, fordi jeg fandt ind til kernen af mig selv.

Det Pia kan er unikt

Der findes ikke mange mennesker i verden, der har denne evne, til at gå med energien, uden fordomme og trang til bokse, i et behandlingsforløb.

Man kan ikke sætte en metode på det Pia kan. I min verden kan dette, at sætte folk i forskellige bokse, begrænse et menneske så meget, at det selvfølgelig giver lidt ro her og nu. Men at være i stand til at sætte mennesker fri i dem selv, er jo langt det største man kan opnå. Det er det Pia er i stand til.


"

Jeg går stadig og funderer over, hvordan jeg på bedste vis kommunikere ud, hvor fantastisk og givende det har været for mig. I dag er det præcis en uge siden at jeg deltog på Pia´s workshop i Kbh. Jeg går stadig og funderer over, hvordan jeg på bedste vis kommunikere ud, hvor fantastisk og givende det har været for mig. Konklusionen er at det kan jeg ikke. Det kræver ganske enkelt og simpelt at du gør dig selv denne tjeneste og deltager på Pia´s næste workshop. Jeg vil garantere dig at du li´som jeg selv, vil få en masse redskaber og værktøjer med hjem til at arbejde videre med. Kære Pia, tusinde tak for denne gave.


Birgit Vanggaard Borg - Cykler verden rundt med sin mand Søren

"

Mine samtaler med Pia har været guld værd Jeg kan varmt anbefale Pias kursus. Pia har en stor indsigt, viden, forståelse og fornemmelse for de ting, der står i vejen for vores selvudvikling. De ting vi slås med og som skaber forhindringer for os. Hun er god til at belyse og give redskaber til at angribe tingene fra forskellige vinkler. Af hjertet tak Pia


Iben Bredmose