Kærlig Livsstyring - Pia Tingstedt

LifeFullness® Bloggen

Det Indre Lederskab, er den spirituelle inspiration og indsigt der skaber samarbejde med, og forbindelse til hjertets power og intention

Det er ikke spor mystisk - men det kan føles magisk

LifeFullness® er smukt - men opstået med baggrund i noget der var svært.

Når jeg ser tilbage, er det meget logisk at det skete - men det var svært, da jeg var i det.

Jeg var slidt, tit syg - flere gener kom til, jeg kæmpede med forventningerne til mig selv, undersøgt flere gange - medicin - alt imens alle omkring mig, så den succesfulde unge kvinde med et prestigefyldt job og stor løn.

Men jeg var forvirret og frustreret, og vidste faktisk ikke hvordan jeg skulle finde rundt i det liv jeg havde.

Hvordan kunne jeg tillade mig at være andet end at være tilfreds. Det var ikke let at finde ud af. Slet ikke for 30 år siden. Der var ingen at spørge - og alle omkring mig så det jo ikke.

De så kun successen og den gode historie!

Klaus har skrevet:

"Der er en ny dimension i det. Det er på et andet plan end bare livscoaching eller bare terapi. Der ligger mere i det. Jeg kan ikke beskrive det anderledes lige nu"

Først er det vigtigt at vide, at den struktur vi skaber i dagligdagen afspejler vores følelser og hvor bevidste vi er om dem. De områder hvor vi er i balance har vi også en afbalanceret struktur der støtter op om os. Der, hvor vi ikke er i balance skabes der på forskellig vis reaktioner i os - typisk noget vi ikke har det godt med.

Det kan være vrede, angst, usikkerhed eller utryghed, manglende tro på os selv og tvivl, skænderier, kærestesorger. 

Symptomer i kroppen, stress, smerter, træthed, søvnbesvær eller tilbagevendende infektioner er et signal. Men da vi ved, at vores liv kan falde fra hinanden, så handler vi på faren på den korte bane, og glemmer at tage det indre lederskab på den lange bane. 

LifeFullness®Power

LifeFullness® er skabt på mine personlige og faglige erfaringer og viden. I bund og grund kan jeg vel sige, at jeg har brugt hele mit liv på det. Jeg kunne ikke have gjort det, hvis jeg ikke i perioder havde haft det elendigt - samtidig med at jeg troede på, at der måtte være en vej og en mening et sted!

Det han​dler ikke om at fejlfinde - det handler om at se, genkende og omdirigere energien fra modspil til medspil

Den seneste hjerneforskning kan påvise, at dette er stedet, hvor vi kan tage kontrollen tilbage. Og samtidig, hvis vi ikke gør det, så er det hjernen, der styrer os - og ikke os der styrer vores liv.

For selv om hjernen er mere kraftfuld end den største supercomputer, så

mangler den en "Brugervejledning


Hvis du ikke er "Brugervejledningen", så tror du på alt hvad der kommer fra hjernen. Og der kommer ret meget CRAP fra den kant, som du ikke kan bruge. Hjernen lægger drømmene ind på hylden bagerst i skabet, og forsyner dig med et sæt forklaringer, som gør det acceptabelt for dig, at de ligger der - på hylden bagerst i skabet.


LifeFullness® filosofi er De 7 Kærlige Skridt

1. Du må gerne være det Vendepunkt, du har brug for.

De mål du sætter dig, og om de fører dig til, de drømme du har for dit liv, forudsætter om du tør, kan og vil være det Vendepunkt, som du har brug for. Medmindre der overhovedet ikke er noget, du kunne tænke dig anderledes, så indebærer dine drømme og mål, at du skal flytte dig et andet sted hen i dig selv. I de allerfleste tilfælde betyder det, at du skal vokse inden i, for at flytte dig selv frem til målet

2. Du må gerne sige Ja til dig.

Når du rækker efter drømmen og må flytte noget indeni i dig selv, så vil din nuværende Indre Dialog blive udfordret. Den er jo baseret på den vej, du har gået. Og en vigtig del af ligningen er, at sige Ja til dig og det du møder i din Indre Dialog. Din opgave er at tage bestik af, om dialogen støtter dig, eller holder dig tilbage. Ja til dig, vil også  - nogle gange, og i nogle situationer - være nej til andre. Det er en svær udfordring - men det gode nej til andre er det nej, som i bund og grund er et JA til dig. 

3. Du må gerne være ambitiøs med dit Potentiale.

Vi har alle så meget mere Potentiale, end vi tror. Vi har ofte vores fokus på at lære og udvikle os, til det som der er brug for - til det andre efterspørger, til det andre sætter pris på og kan bruge. Vi "sælger" vores arbejdskraft, energi, tid og evner for en eller anden form for økonomi og tryghed. Og det er der som sådan ikke noget forkert i. Vi er bare så meget mere - også.

4. Du må gerne lade livet træde i karakter.

Når du rækker efter noget mere, så er der et "mellemrum" fra der hvor du er, og der hvor du skal hen. Der er derfor også en forskel på, det du allerede kan, og det du skal kunne, for at komme derhen du gerne vil. Det betyder, at du bevæger dig ud på en vej med udfordringer, som du må invitere inden for og tage imod og vokse med.

5. Du må gerne tage dig selv alvorligt.

Når du tager dig selv alvorligt, er der meget, du stopper med at gøre. Når du tager dig selv alvorligt, bakker du dig op i det du ønsker i livet - der hvor du gerne vil hen i dine drømme. Du tror på det - og andre må tro, hvad de vil. Andre vil ikke kunne se det, du kan. Når du lykkes med noget, så er det fordi, du har taget dig og det alvorligt nok!

6. Du må gerne passe på dig.

Giv dig selv omsorg på alle planer. Du skal tage dig af, hvilke følelser og tanker du har. Vælg, hvordan du vil føle i dit liv, og hvor du gerne vil hen, og fokuser på hvem du har brug for at blive på den vej. Følelser genereres af dine tanker og Indre Dialog. De holder på dig, laver begrænsninger og viser angsten, frygten, tvivlen eller tristheden. Dem kan du ikke komme udenom. Følelserne har en energi til dig, som du har brug for - en viden om noget der er lagt på lager i en energi- og tidslomme. Det har betydning for hvor meget energi du har til rådighed - så vær opmærksom på de følelser du har. Lær dig at forløse dem og lær dig at forstå deres budskab til dig. Vær derfor også opmærksom på hvordan du har det, med det mad du spiser, de mennesker du omgås, og det du beskæftiger dig med.

Det 7'ende Kærlige Skridt

Du må gerne bruge dit Indre Laboratorium

Vær sammen med dig selv

Lær dig selv at kende

Du bygger din Power, når du begynder at "fylde dig selv ud" og lære dig selv og dine værdier at kende. Vide hvad dine drømme er for dit liv og bruge din energi og fokus på at blive den, der kan få det til at ske.

Livsstyring lyder meget kontrollerende for nogen. Det er det også - på en måde, og på en måde er det ikke. For, når det handler om vores liv, må vi gøre begge dele. Noget kan vi overlade til tilfældighederne. Bare ikke det aller-allervigtigste, nemlig, hvilke følelser vi lader os dominere af, og hvilke tanker vi lader os styre af. Vi kan samarbejde med os selv om vores indre tilstand. Den viden vi får i det samarbejde, kan vi bruge som et barometer for, hvor vi er i forhold til hvor vi ønsker at være.

Der er forskel på at tage Lederskabet og så at være Kontrollerende

Det er at tage ejerskabet for vores liv, når vi laver den dagsorden vi gerne vil opleve i vores liv - og derefter lade livet træde i karakter og vise os vejen

Alt for ofte bruger vi energien på at bygge vores forsvar. Forestil dig, hvor let det er for andre at bryde de forsvar ned, du bygger op. Og jo oftere du møder nogen eller noget, der bryder det ned - jo mere energi skal du bruge på at holde det vedlige det, uden at du selv bliver stærkere af det.

I virkeligheden handler meget Power om, at turde at føle det vi faktisk føler.

Vi lever i et følelseunivers - og hvorfor ikke tage det hele til os...

Læs mere på bloggen >>>her