Klinik – Klassisk homøopati – flere hundrede år gammel energiterapi - Pia Tingstedt

En session Klassisk homøopati

RAB-registreret behandler og medlem af Dansk Selskab for Klassisk Homøopati


Det sker der i en session Klassisk homøopati

Første session

Vi møde 3 timer i min klinik på Sydsjælland. Jeg vil spørge og lytte til dine symptomer og hvordan du oplever det, hvornår det er opstået, hvilken udvikling der har været, hvordan du har det med mad, søvn, energi, humør, relationer.

Det handler om for mig, at forstå hvordan det er at være dig.

Du får et homøopatisk middel af mig før, under eller efter healing

Healing i forbindelse med denne session er essentiel for min
 måde at arbejde med homøopatien på.

Anden session

Vi mødes i 2 timer i min klinik på Sydsjælland mellem 1 og 4 uger efter 1 session.

Tit har du har fået et middel med hjem med en instruks til indtagelse.

I den anden session, taler vi om hvordan det er gået siden første session. Ofte har der været reaktioner i energien og kroppen.

I denne anden session danner jeg mig et indtryk om hvordan din krop arbejder, og hvad der kommer mere til 'overfladen'. Min opgave er, at skabe mig en forståelse af hvordan og hvad midlet har sat i gang i dig.

Er der tid, får du endnu en healing - måske skal du have et andet middel, eller en gentagelse af det første middel.

Herefter aftaler, hvordan vi fortsætter forløbet.

Om homøopati

Mahatma Gandhi, indisk politiker og spirituel leder har sagt: "Homøopati har hjulpet og helbredt et utal af mennesker og er uden tvivl den sikreste, mest nænsomme og effektive helbredelsesmetode, verden har set. Og sikkert også den billigste".

I takt med at kvantevidenskaben forstår kommunikation i vand, sorte huller og den energetiske kommunikation, der foregår konstant i universet, så forstår man også, at selv om noget er opløst i vand - og der ikke længere findes partikler af stoffet (som man fremstiller et homøopatisk middel) - så findes der stadig et energiaftryk.

Homøopatiske midler er et energiaftryk (frekvens) af et stof, der kan kommunikere med vores energi. Og det rigtige match mellem person og middel sætter en helbredendeproces i gang. Det som er Energimedicinens og Energiterapiens hemmelighed, er evnen til at igangsætte en proces af selvhealing. En proces som respekterer at kroppen og energien selv finder den bedste måde, i forhold til det arbejde der skal gøres.Homøopatien kan anvendes til mange forskellige helbredsmæssige udfordringer og anvendes lige så godt til fysiske, følelsmæssige og mentale symptomer. Og ikke mindst til at støtte spirituel vækst.


Virkning og udbredelse

Det kan således være alt lige fra stress og depression til allergier, smerter, søvnproblemer til en forstuvet fod.

Homøopati er et fantastisk healingsredskab. Det er mest udbredt i lande som Frankrig, Tyskand, Grækenland, Indien og er på vej i Norge, Sverige og Danmark.

Jeg har haft homøopatien med i klinikken siden jeg startede i 1998.


I bladet VEJEN TIL SUNDHED siger Carsten Vagn-Hansen (radiodoktoren):"Det er mennesket og ikke sygdommen, der skal behandles, og lægen må derfor skaffe sig indsigt i patientens hele liv, den syges livstil, arbejde, måde at tænke og leve på i almindelighed."

"Hippokrates betragtede sygdom som en ubalance i det enkelte menneske. Han mente, at det var lægens opgave at hjælpe at genskabe den rette balance samt i det hele taget at anskue mennesket som en helhed. Han betragtede symptomerne som et sammenhængende tegnsystem, behandleren skulle kunne tolke ud fra sit kendskab til den pågældende person og personens livsform".


Find mere information og artikler m.m. på Dansk Selskab for Klassisk Homøopatis >>>hjemmeside<<<