Power Release og healing - Pia Tingstedt

Power Release og de indre svar
Kom forbi de døre, der ser ud til at være lukkede

Transformation fra kernen er at møde følelserne i det de har til dig.
Du kender det sikkert. Noget sker igen og igen, lige meget hvor meget du prøver at undgå at det sker!
Eller, du ved helt sikkert hvad du vil, men det lykkes ikke rigtigt!

Og du har prøvet at forandre det - men det bliver alligevel ved! Det får dig til at tvivle på dig selv - ikke en rar følelse. Det gør dig også usikker på, hvad der egentlig er det rigtige, og du stiller dig selv spørgsmålet 'hvorfor søren kan jeg ikke finde ud af det'?

Der er en grund til at det ikke lykkes, og hvad den handler om er præcis det, som Power Release og livsstyring griber fat om. Det er ikke dig, der ikke kan finde ud af det. Der er ganske enkelt en logik i underbevidstheden, som du skal i kontakt med, så ændringen sker på et dybere sted i dig.

Power Release er i de indre svar

Som en af mine klienter har sagt: Insisterende følelser kræver en insisterende indsats. Hun sagde videre, at når hun bruger Power Release visualiseringerne, er det en befriende hjælp til at give slip. En lettelse. For som hun sagde, hvor er det drænende, at være i noget hvor jeg føler, jeg sidder fast. 

At heale de indre sår og skrammer som vi allesammen har fået med tiden, skal have samme opmærksomhed som de ydre. Det er bare meget lettere at tage sig af de ydre.

Som H..... også har sagt; Det er som at slippe noget tungt og finde ud af, at det ikke længere er nødvendigt at bære rundt på. Det sker nogen gange, at jeg bagefter tænker 'nåååh, er det bare det'? Også selv om jeg inden havde været bange for at være sammen med følelsen. Helt utroligt.

Med Power Release Metodens visualiseringer bliver du ført gennem en proces, der giver et anderledes perspektiv til dine udfordringer - fra et dybere sted i dig.

Brug visualiseringerne til at genkende mønstre og heale indre blokeringer.

Du får hjælp til at komme forbi de døre, der ser ud til at være lukkede.

Power Release visualiseringerne hjælper dig videre ved at åbne for de muligheder, der vil være meningsfulde for dig, hvor du er nu. 

Måske har du ikke tænkt den tanke, at en serie visualiseringer kan hjælpe dig med at forløse følelser. Men i langt de fleste tilfælde, vil de indre svar vise sig, når vi møder dem på den måde, som Power Release gør.

Power Release hjælper dig videre og bagom om følelserne. Det er ikke terapi, men en hjælp til at være nærværende og lytte til det sprog, som dine følelser taler og være sammen med dem, så de stopper med at 'banke' på hele tiden.

Og så får du med Power Release
 netop også hjælpen til at være ligeså insisterende, som følelserne kan være. Det bliver lettere for dig at være vedholdende og udholdende.

Det betyder, at du altid kan komme videre i din proces, når du er klar til det. Du vil også finde styrke og flere nuancer på de processer du allerede er i gang med.

Power Release Metoden er et 'Grab the moment' redskab. Brug det, når du får øje på en blokering eller en modstand, og er klar til at se ind bag ved og de dybere sammenhænge inden i dig.

Men Power Release Metoden er mere end det:

 • Brug Power Release Metoden når du skal have hjælp til at sætte meningsfulde og realistiske mål
 • Brug Power Release Metoden til at rydde op i dine mønstre og vaner på et dybere plan
 • Brug Power Release Metoden hvis du ønsker at forstå dine reaktioner og følelser fra et dybere sted
 • Brug Power Release Metoden til at være nysgerrig på dig, lære dig selv at kende

Power Release Metoden er visualiseringer med en dyb vejledning, til det du vælger at se på i dig selv.


Er du i tvivl eller usikker på en retning eller et valg - så få hjælp til at komme bagom!

 • få hjælpen til at skabe nye vaner og mønstre
 • få hjælp til at skabe en nærende rytme for dig og din glæde
 • få hjælp til at skabe mere ro og styrke gennem meningen med dine følelser

Mit navn er Pia Tingstedt.
Det er mig du møder i Power Release Metoden

Jeg er forfatter. Jeg formidler det indre lederskab i sessioner, behandlinger, workshops online og fysisk og i min medlemsklub. Jeg lever mit liv med en spirituel grundtone.

Da jeg opdagede, at jeg ikke helt kendte mig...! begav jeg mig på den rejse...

Power Release og livsstyring er et redskab, som er udviklet til at tage denne indre rejse i os selv fra et dybere sted.

I dag har jeg en dag og et liv, som støtter den jeg er, og som i sin form støtter min rytme, mine behov og mit potentiale. Jeg elsker, at jeg kan vågne udhvilet mellem kl. 06 og 07 - uden vækkeur. 

Meget ofte er jeg i fuld gang fra morgenstunden, som er den tid jeg arbejder bedst med ideer og nye ting. 

I dag er Power Release en integreret del af mig, som jeg bruger, når jeg møder modstand i mig selv og i livet.


Få mere power og kontakt til de indre svar og din livsstyring  >>>her<<<


Det får du i pakken med Power Release og livsstyring:

Lyt og lad de målrettede visualiseringer hjælpe dig til livsstyring fra et dybere sted i dig

 1. Sådan virker Power Release og livsstyringsprocessen
 2. Forstå hvordan du holder balancen
 3. Livsområde
 4. Livsstyring og balancering af energien
 5. Livsstyring og overbevisninger
 6. Livsstyring og dit potentiale
 7. Livsstyring og mål
 8. Visualisering

Bonus: Månedens tema fra klubben (Det Indre Lederskab): Power Release og de skjulte følelser.

Følg med i det som forandres i dit liv

Brug den medfølgende workbook og dagsarket til at følge med og blive bevidst om hvad der sker på de områder, du ønsker at forandre. Du vil se, at forandringer ofte sker hurtigere end du kunne forestille dig og havde regnet med. 


Hele Power Release programmet er både med online adgang og til download

For kr. 1.497,- har du for evigt adgang til en metode til de dybe livsstyrende processer og til 'Grab the moment' løsningerne