Power session 3- timer - Pia Tingstedt

Power & Balance Session i klinikken

3 timer incls. healingBalance skabes i det indre samarbejde, og power er i det, du tager indre lederskab for.

Kom forbi den dør, der ser ud som om, den er lukket!

PowerBalance er en dyb intuitiv samtale og healing af dig og det indre samarbejde, du har med dig selv.

Er du parat til at tage lederskabet for at skabe samklang mellem dit indre selvbillede, dine forventninger, dine visioner og drømme, dine handlinger - og være ambitiøs med dit potentiale.

Er du parat til at genkende din indre modstand, og se på de kontraster som viser dig de fastlåste mønstre, så energien kan vendes fra modspil til medspil?

Er du parat til at leve med perspektiv, der rummer og skaber plads til dig?

Så lad os mødes i en PowerBalance Session.

"

At være i stand til at sætte mennesker fri i dem selv, er jo langt det største man kan opnå. Det er Pia i stand til.

At være autentisk, det er nok noget af det vigtigste her i verdenen. For mange år siden, der havde jeg det så skidt at jeg næsten ikke var i stand til at leve mere. Jeg led af alverdens ting og sager, og havde rendt læger på døren, der blot fyldte mig med antidepressiv og mente jeg skulle gå hjem og tage mig sammen.

Jeg fandt Pia

Og for første gang i mit liv, oplevede jeg at blive set. At blive set, som præcist det menneske jeg var. Og med denne følelse af, at blive set og prøvet forstået, som præcis det menneske jeg var. Der blev jeg selv, samtidig i stand til at se mig selv, præcis som det menneske jeg var. I samarbejdet med Pia, gennemgik jeg igennem hendes øjne, hvem jeg selv var. Der blev ikke sat nogen etiketter på mig. Jeg blev ikke bokset ind i en ramme, som skulle udgøre en udgave af mig. Jeg blev nysgerrigt undersøgt på alle fronter, som åbnede et helt andet syn på mig selv. Jeg fandt kort sagt ud af hvem jeg selv var. Og samtidig slap jeg også alt, hvad der hed antidepressivt medicin, fordi jeg fandt ind til kernen af mig selv.

Det Pia kan er unikt. Der findes ikke mange mennesker i verden, der har denne evne, til at gå med energien, uden fordomme og trang til bokse, i et behandlingsforløb.

Man kan ikke sætte en metode på det Pia kan.

I min verden kan dette, at sætte folk i forskellige bokse, begrænse et menneske så meget, at det selvfølgelig giver lidt ro her og nu. Men at være i stand til at sætte mennesker fri i dem selv, er jo langt det største man kan opnå. Det er det Pia er i stand til.


Suzi Olsen -  Tao Tantra massør og Clairvoyant

"

Hun kan bare noget, som jeg ikke har oplevet før!

Hun kan bare noget, som jeg ikke har oplevet før! ♥ Jeg kan mærke at jeg lige skal slå et slag for hende her den total, super dygtige kvinde inden jeg tilter i seng i aften: www.piatingstedt.dk ♥ Hun kan bare noget, som jeg ikke har oplevet før!For 2 år siden stod jeg i mit livs krise......  og alt i mig selv strittede bare i hver sin retning! 

Samtalerne med Pia Tingstedt var GULD!! Og jeg var SÅ taknemmelig for at hun havde en holdning til at hvis den store søn skulle hjælpes, skulle jeg også, for ellers ville det bare fortsætte i ring......

Hvor har jeg tudet og synes det så meget sort og uoverskueligt ud det hele..... op til flere gange.... ♥

 - og stille og roligt begyndte jeg at kunne mærke mig selv!! Og hvor fantastisk er det lige at kunne??? ♥ ♥ ♥ Jeg kan mærke min energi suse i mig, jeg kan være sammen med mine følelser - ALLESAMMEN og bare mærke..... MIG ♥ ♥ Anja ♥


Anja Sara Jasmin Tegen 

It's all about balance
Få Det Indre Lederskab Minikursus! Kom igang allerede idag!
Indtast din email og du er i gang! Du får med det samme tilsendt adgang til Minikurset

  1. 5 Audio lektioner om intuition, din energi og dit selvværd!
  2. Du får LifeFullness® - om Det Indre Lederskab
  3. Rabatter, Bootcamps og nyheder fra LifeFullness®

Få Minikurset - En guide til dig og dit inderste

* indicates required