Shop Paperback – En kærlighedserklæring til livet – Sindet, følelser og tankerne - Pia Tingstedt

En kærlighedserklæring til livet

♥ Jeg kan STÆRKT anbefale bogen!!
Den har ganske enkelt forandret mit liv..... Men vigtigst AF alt.... MIG!!
Den oplevelse man får når bogen læses KAN bare ikke beskrives, men skal opleves... 
​Det Pia har leveret her er ikke bare en bog....Men en Tryllebog!! "


Følelser og tanker

En kærlighedserklæring til livet

- tag dit liv ved hånden og gå vejen

Få den tilsendt signeret

Pris 209,-

En bog om energien, kærligheden, følelser, tanker og valget

- at være vores egen ekspert og den vi er!

"En kærlighedserklæring til livet - tag dit liv ved hånden og gå vejen"

er en bog som tager læseren med på en rejse igennem både energien og sindet, og går dybt ind i den betydning, som dette har for vores velbefindende og helbred. Du får muligheden for at komme ind bag det som larmer i vores tanker og vores følelser. Hvorfor bliver vi syge? Og hvad er tanker og følelser? Hvad kan vi bruge det til, og hvorfor er det vigtigt at tage ansvar, og søge efter at være den vi er?

Få et signeret eksemplar

Sindet er centralt for vores overskud og evne til at træffe sunde valg i vores liv. Valg som understøtter os i at være den vi er, og lader vores potentiale komme til udtryk. Og følelser og tanker er med til at spænde ben for vores overskud.

Et af de områder, som ligger mit hjerte nær, er at vi får øje på de begrænsninger som vi sætter for os selv. Disse bliver også begrænsninger i vores frihed, glæde og overskud. Og faktisk handler det meste om at kunne være sammen med vores tanker og følelser, så det er os der tager lederskabet.

Tænker du over...

Tænker du over, hvorfor vi leder så meget efter lykken, og alligevel har svært ved at finde den?

Har du nogensinde tænkt tanken, at der må være forskel på krisestyring og livsstyring?


Har du lyst til at forstå mere om dig selv - dine følelser og tanker, og det smukke potentiale som du i virkeligheden er, så er En kærlighedserklæring til livet - tag dit liv ved hånden og gå vejen, en god vejviser, skriver Steen Kofoed i sit forord.

Mine erfaringer...

Et indblik i energien som vi alle består af, og det redskab vi alle har lige ved hånden - vores sind.

Et fantastisk redskab, som i kraft af vores tanker og følelser og den måde vores krop kan udtrykke sig, fortæller os om det eventyrlige ved livet. Altså, hvis vi tør at lytte til os vores indre dialog.

Kærligheden og sammenhørighed er en universel længsel - den ligger dybt i os alle - og jo mere vi er vores egen sandhed, jo mere kærlighed vil vi åbne for i os selv, så vi tør være samhørrige med selveste livet.

Birgitte Espenhein Bang, direktør i ChancenRdin, skriver på bagsiden...

"At læse denne bog er som at få en gave.

En gave til dig selv og kun dig selv! Giv dig selv den gave. Læs En kærlighedserklæring til livet - tag dit liv ved hånden og gå vejen."
Birgitte Espenhein Bang

More...

Anbefalinger af bogen

Anja Tegen

 "Det er jo ikke bare én gave..... det er jo en gave til den største vi har... os selv! Livet.... ♥ Jeg begyndte at læse hendes bog "En kærlighedserklæring til livet - tag dit liv ved hånden og gå vejen" og er faktisk endnu ikke helt færdig - den er læst i etaper når jeg har haft tid, overskud og brug for det, og den har givet mig SÅ meget så den er læst i det helt rigtige tempo ♥Waaauw en energi..............!! ♥ Hvis du ikke allerede gør det..... så gør det nu! Tag livet let og dig selv alvorligt! ♥Det er SÅ vigtigt og du får SÅ mange gaver! ♥ Giv dig selv Pias bog..... den er FANTASTISK ♥ - Tag dit liv ved hånden og gå vejen........... Vores veje vil jo aldrig være ens, og hvordan ser de ud? hvordan ser DIN ud? Jeg glæder mig til at se mere og mere og mere af min

♥ Tak fordi du har været der og er der Pia....... jeg er dig dybt, dybt taknemmelig og ved du vil hjælpe flere og flere der slår vejen forbi dig fremover ♥ Jeg kan STÆRKT anbefale bogen!! Den har ganske enkelt forandret mit liv..... Men vigtigst AF alt.... MIG!! Den oplevelse man får når bogen læses KAN bare ikke beskrives, men skal opleves...... Det Pia har leveret her er ikke bare en bog..... Men en Tryllebog!! "

Anja Tegen

Natasja

 "Jeg er i fuld krig med at læse i din bog og den er virkelig god og den har mange gode pointer og jeg har flere gange haft lyst til at ringe folk op for at læse citater op fra bogen.... meget velformuleret skrevet ..... 🙂 ser frem til at læse videre:) Knus fra mig"

Natasja skriver

Stinne

Jeg er kommet langt ved at læse bogen, du må takke Pia rigtig mange gange, fordi hun har skrevet den. Jeg har fundet ud af meget mere end jeg regnede med. Jeg vil sgu til at leve og nyde livet. Bogen har gjort, at jeg tør at stå frem og vise hvem jeg er...
Stinne skriver

Birgitte

"En kærlighedserklæring til livet er en luksusbog. Luksus, da den ikke kun beskriver, hvordan du kan tage dit liv ved hånden, men i særdeleshed også fortæller dig hvorfor!

I bogens første del introducerer Pia Tingstedt dig for energiens mange eksistenser, sammenhænge og påvirkninger.Du kan være enig eller uenig i de mange antagelser, uanset er det min påstand, at denne del er fantastisk næring til din refleksion i forhold til energiens betydning for dig og dit liv."Hvem er jeg?" er det store spørgsmål i bogens anden del – et fantastisk spørgsmål, som du måske kan svare på og måske ikke?

Giv dig selv den gave. Læs En kærlighedserklæring til livet.

Men når du har læst og fordybet dig i denne del af bogen, føler jeg mig overbevist om, at du kender dit svar.At læse denne bog er som at få en gave. En gave til dig selv og kun dig selv!Særligt hvis du – som jeg – har eller har haft "autopiloten" sat til og føler eller har følt mellemtilfredsheden.Vi møder alle modstand og udfordringer i vores liv og relationer, netop derfor er det vigtigt at være dig selv og din energi meget bevidst. En bevidsthed, som vil give dig forståelse, læring og god energi.Pia Tingstedt skriver flere steder i bogen "hvorfor bare nøjes med?", når du selv kan lære af din energis sprog og sikre overensstemmelse mellem dit hjerte- og hjernesprog?Giv dig selv den gave. Læs En kærlighedserklæring til livet."
Birgitte skriver

Steen Kofoed

Bogen som du sidder med, er det den hedder ”En kærlighedserklæring til livet”. Pias kærlighed til livet og ønsket om, at alle skal åben deres øjne og få øje på hvor smukt livet er, med alle dets muligheder og detaljer, gennemstrømmer hele bogen. Der er ingen tvivl, Pia Tingsted elsker livet, efter hun har fået øje på det i al sin pragt. Eller jeg tror faktisk at Pia har fået øje på sig selv og hvem hun endelig er, i alt hendes stråleglans og det er det hun vil dele med læseren – dig. Vigtigste af alt, har hun fundet det vigtigste ved det, at leve – nemlig at give og dele. Og det gør Pia til overflod, hun deler hele sig, alle hendes erfaringer og al hendes visdom og kærlighed til læserne.

Jeg vil anbefale læseren at læse bogen stykvis, ligesom at skulle spise en lagkage. Hvis du spiser/læser for hurtigt, så får du forstoppelse eller også mister du de meget fine detaljer af lys som der er i bogen. Nyd hvert et stykke af bogen, ligesom livet, vær sammen med det – synke det, tage det ind og brug det i dit eget liv. Hvis du har et ønsket om at komme hen til det sted, hvor du elsker livet, så er denne bog et meget godt vejskilt. Du skal denne vej, ind i bogen, skridt for skridt for det vil forhåbentlig fører dig tættere på dig selv og hen til din personlige kærlighedserklæring til livet.

Steen Kofoed skriver

Gitte Sparsø

"Jeg har læst og hørt, ”hvis vi tror vi ved det hele ved vi absolut intet.” ”En kærlighedserklæring til livet”, viser netop at vi har meget at lære, og vi kontinuerligt har muligheden for at få vidunderlig indsigt i livet. Gennem livets opgaver og udfordringer udvikler vi vort væsen. Forfatteren fører os trygt igennem et univers af indsigt og viden. Hvert menneske, hver sjæl har sin absolutte egen tilgang og forståelse til livet, dets opgaver og udfordringer. Vi forstår, indser, erkender og accepterer når vi har gennemgået udfordringer og opgaver i livet. Gennem udfordringer og opgaver opnår vi indsigt og forståelse for andre menneskers situation og vi kan derigennem nærme os den 7. sans – ”tilgivelsen”. Denne bog er netop en kærlighedserklæring til livet og alle dets muligheder. Pia, tak fordi du deler din indsigt."

Gitte Sparsø skriver